Καμμένο ΙΧ στο δάσος της Βαρυμπόμπης.Εσπευσε στο σημειο ο προεδρος ΣΥΝ.ΠΑ.-image-9 Καμμένο ΙΧ στο δάσος της Βαρυμπόμπης.Εσπευσε στο σημειο ο προεδρος ΣΥΝ.ΠΑ.-image-10

Αναστάτωση στους κατοίκους της Βαρυμπόπης προκάλεσαν

δύο πυροβολισμοί τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες  ακούστηκαν δύο ισχυροί πυροβολισμοί και μετά από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά σε ΙΧ που ήταν παρκαρισμένο πίσω από θάμνους στην καρδιά της Πάρνηθας.Στο σημείο έφτασε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πάρνηθας Καμπόλης Δημήτρης όπου σε συνεργασία με τους αρμοδίους έθεσαν σε έλεγχο την κατάσταση.

Στο σημείο έφτασε αμέσως κλιμάκιο της Ασφάλειας  για να διαλευκάνει την υπόθεση που όπως όλα δείχνουν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η φωτιά έκαψε τμήμα του δάσους όμως χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής και των αρμοδιων αποφεύχθηκε η επέκτασή της.

 Παρόμοια περιστατικά έχουν ξανά συμβεί κατά το παρελθόν καθώς η περιοχή "ενδείκνυται" για "ξεκαθαρίσματα λογαριασμών" ανθρώπων της νύχτας, αφού η κίνηση πεζών ή οχημάτων ειδικά τις νυχτερινές ώρες αλλά και η πυκνή βλάστηση είναι μεγάλη.